Kilpisjärvi – Kolari

Matka oli edennyt ongelmitta Kilpisjärvelle. Tiet oli puhtaat eikä pahemmin edes lumi pöllynnyt. Spotin aika näytti Kilpisjärjelle 10.40. Aikataulussa mennään.Pakkasta mukava – n. 20°C. Parhaimmillaan pakkanen oli Kolarin ja Karessuvannon välillä -22°C. Kylmä ei tuntunut vaivaavan muita kun Harria. Harrin lämmittävä ajopuku ei toimi kuten pitäisi, ilmeisesti ilmaa on päässyt kiertoon joka estää puvun lämmönkierron .Toivotaan että Harri saa jollakin tauolla puvun ilmattua ja toimimaan.

Kuvat: Sinisiä hetkiä Enontekijön risteyksestä. – Harri ja Can Am  Karesuvanto Rajabaaari – Kottaraiselle suodaan lepohetki

  Kolarissa käyty kääntymässä ja matka etenee aikataulussa.

Tieliikennelaitoksen kelikamerasta oli bongattu myös urheat kuskimme.  Kiitos kurapyöräfoorumin nimimerkille veejii, kun otit kuvat talteen !!

Advertisements

One thought on “Kilpisjärvi – Kolari

  1. Voitte lisätä yhden keskeytyksen Artic Butt yrityksiin. Yritin 24-25.2. 2012 Keskeytin kun Kilpisjärven Nesteen kuitissa kellonaika yli tunnin liikaa. Enkä ilta 10 maissa saanut siihen henkilökunnalta muutos vahvistusta. Sekä keli muuttui lumisateeen takia liukkaaksi.
    Yksin liikenteessä joten katsoin turvallisuuden takia jäähä saunomhaan Kilpikselle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s